Sprangers

Projectcontroller (Breda/Terneuzen)

Projectcontroller (Breda/Terneuzen) Sprangers https://www.werkenbijsprangers.nl
 • Breda/Terneuzen
 • Fulltime
Direct solliciteren

 • Opleidingsniveau HBO

Deze functie ga jij vervullen
In de rol van projectcontroller ken jij de fijne kneepjes van het vak. Je bent verantwoordelijk voor de projectmatige verslaglegging en de projectadministratie. Je brengt de risico’s in kaart en samen met het projectteam zorg je voor een optimale beheersing van de project financiën. Indien nodig analyseer en optimaliseer je processen en systemen.

Jij bent het financiële geweten van het project en zorgt mede ervoor dat het project op rolletjes loopt. Een zeer afwisselende functie met veel verantwoordelijkheden!

In elke projectfase ben je verantwoordelijk voor:

 • het meedenken over hoe de meest optimale projectresultaten worden bereikt;
 • het in kaart brengen van risico’s en zorg je, samen met het projectteam, voor een optimale beheersing ervan;
 • een up-to-date werkbegroting en inkoopverwerking;
 • een juiste en tijdige uitvoering, vastlegging, bewaking en analyse van de projectopbrengsten en projectkosten;
 • het beheersen van het projectkapitaal en projectzekerheden;
 • het leveren van een bijdrage in de optimalisatie van processen en systemen.

Daarom pas jij bij de functie
Onze medewerkers gaan voor het beste resultaat. Als projectcontroller maak je het verschil wanneer je een kritische, betrouwbare en proactieve instelling hebt. Je bent een aanjager in het team en ziet het als een kans om deze functie verder vorm te geven. Daarnaast ben je bereid om te reizen tussen de regio’s West-Brabant en Zeeland.

Deze functie is je op het lijf geschreven als je:

 • beschikt over HBO werk- en denk niveau;  
 • ervaring in een projectorganisatie binnen de bouwbranche;
 • ervaring hebt met Navision en MS- Office systemen;
 • bereid bent om te reizen (binnen het werkgebied);
 • communicatief sterk bent en weet projectinformatie te vergaren binnen projectteams.

Welkom in het team
Als projectcontroller werk je samen in een projectteam dat bestaat uit een projectleider, werkvoorbereider en uitvoerder. Hierbij is de projectleider eindverantwoordelijk over het totale project. Jij bent hierin ondersteunend, adviserend en je rapporteert aan de business controller. Jouw werkgebied zijn de regio’s Zeeland en West-Brabant. Je standplaats kan zowel de vestiging Breda als Terneuzen zijn, maar je werkt in de praktijk bij voorkeur op één van onze projecten binnen de regio’s.

Bouwen aan jouw carrière bij Sprangers
Sprangers biedt haar medewerkers een uitdagende werkomgeving met diversiteit in woningbouw- en utiliteitsprojecten. Met ons 222-jarig bestaan hebben wij bewezen dat wij een stevig fundament hebben gelegd om verder te bouwen aan de toekomst. Niet alleen voor onze opdrachtgevers, maar ook voor onze mensen. Dit zorgt ervoor dat wij een stabiele en onafhankelijke werkgever zijn. Je ontvangt een marktconform salaris en we faciliteren vanzelfsprekend in de randvoorwaarden die je nodig hebt om je functie goed uit te kunnen oefenen. Wij geloven in onze langere termijnvisie en daarom bieden wij jou verschillende ontwikkelmogelijkheden die bij jou passen.

Zie jij jezelf al bij ons werken?
Biedt deze vacature voor projectcontroller de uitdagingen waar jij naar op zoek bent? Dan zien wij je sollicitatie tegemoet.

Klik op de sollicitatiebutton als je direct wilt solliciteren. Indien je nog vragen hebt over de procedure staat Rianne, onze Corporate Recruiter, je graag te woord.

Wil je meer informatie over hoe het is om bij Sprangers te werken? Bekijk dan de projecten en lees de verhalen van de medewerkers op www.werkenbijsprangers.nl 

Wij stellen het op prijs als bedrijven/ bureaus ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun cv’s of diensten aan te bieden. Cv’s die ongevraagd worden aangeboden zien wij als een directe en persoonlijke sollicitatie, algemene voorwaarden die worden meegestuurd verklaren wij nietig.

Vragen over werken bij Sprangers ?

Rianne Wolters

Corporate Recruiter

076 - 523 99 00