Sprangers

Projectleider Bouw (Amsterdam)

 • Amsterdam
 • Fulltime
Direct solliciteren

 • Uren per week 40 uur

Deze functie ga jij vervullen

Als ervaren projectleider speel jij een belangrijke rol bij de realisatie van grote, spraakmakende utilitaire- of woningbouwprojecten. Een voorbeeld hiervan is “Jonas”, een multidisciplinair nieuwbouwproject van € 48 mln. waarbij 273 appartementen, een commerciële plint en een parkeerkelder worden gerealiseerd. Gaat jouw hart sneller kloppen van dit soort werken? En wil jij een rol spelen in de samenstelling van een nieuw team? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar jou!

Binnen de projecten ben je verantwoordelijk voor de volledige organisatie van het werk en stuur je interne projectteams aan. Jij maakt een selectie van toeleveranciers en onderaannemers en zorgt dat het project gerealiseerd wordt conform de uitgangspunten van het contract.

Je takenpakket bestaat verder uit:

 • zorgen dat de projecten tijdig, veilig, milieuvriendelijk en voor de juiste prijs worden opgeleverd;
 • de inkoop van materialen;
 • zorgdragen voor juiste overdracht bij het opleveren van een bouwwerk;
 • afstemming over de juiste werkmaterialen- en gereedschappen;
 • het signaleren van nieuwe kansen en het onderhouden van contacten met relaties.

 

Daarom pas jij bij de functie

Onze medewerkers zijn waarde gedreven en gaan voor het beste resultaat. Als projectleider maak jij het verschil als je een ondernemende, resultaatgerichte en een klantgerichte instelling hebt. Je werkt graag samen in een team en durft de verantwoordelijkheid te nemen voor het gehele project.

Deze functie is je op het lijf geschreven als je:

 • beschikt over een afgeronde hbo-opleiding in de richting bouwkunde;
 • enkele jaren ervaring hebt met grote utilitaire of complexe woningbouwprojecten;
 • je kennis hebt van BIM en LEAN.

 

Welkom in het team

Als projectleider werk je samen in een projectteam dat bestaat uit meerdere werkvoorbereiders, uitvoerders en een BIM-coördinator. Je standplaats wordt de vestiging Amsterdam en je bent met regelmaat op de bouwplaats. Daarnaast werk je nauw samen met de collega’s van de afdelingen calculatie en engineering in Breda.

 

Bouwen aan jouw carrière bij Sprangers

Sprangers biedt zijn medewerkers een uitdagende werkomgeving met diversiteit in woningbouw- en utiliteitsprojecten. Met ons 222-jarig bestaan hebben wij bewezen dat wij een stevig fundament hebben gelegd om verder te bouwen aan de toekomst. Niet alleen voor onze opdrachtgevers, maar ook voor onze mensen. Dit zorgt ervoor dat wij een stabiele en onafhankelijke werkgever zijn. Je ontvangt een marktconform salaris en we faciliteren vanzelfsprekend in de randvoorwaarden die je nodig hebt om je functie goed uit te kunnen oefenen. Wij geloven in onze langere termijnvisie en daarom bieden wij jou verschillende ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden die bij jou passen.

 

Zie jij jezelf al bij ons werken?

Biedt deze vacature voor Projectleider (Bouw) de uitdagingen waar jij naar op zoek bent? Dan zien wij je sollicitatie tegemoet.

Indien je nog vragen hebt over de procedure staat Rianne, onze Corporate Recruiter, je graag te woord. Wil je meer informatie over hoe het is om bij Sprangers te werken? Bekijk dan de projecten en lees de verhalen van de medewerkers op www.werkenbijsprangers.nl

Wij stellen het op prijs als bedrijven/ bureaus ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun cv’s of diensten aan te bieden. Cv’s die ongevraagd worden aangeboden zien wij als een directe en persoonlijke sollicitatie, algemene voorwaarden die worden meegestuurd verklaren wij nietig.

 

Vragen over werken bij Sprangers ?

Rianne Wolters, Corporate Recruiter
Rianne Wolters

Corporate Recruiter

076 - 523 99 00