Sprangers

Projectleider Bouw (Amsterdam)

Projectleider Bouw (Amsterdam) Sprangers https://www.werkenbijsprangers.nl

 • Opleidingsniveau HBO
 • Uren per week 40 uur

Wil jij als ervaren projectleider een belangrijke rol spelen bij de realisatie van twee woontorens met een commerciële plint en ruim tweehonderd parkeerplaatsen? Ben je een echte ondernemer en wil je graag de hoogte in bouwen? Lees dan snel verder!

Deze functie ga jij vervullen
Als projectleider speel jij een belangrijke rol bij de realisatie van grote, spraakmakende utilitaire- of woningbouwprojecten. Zo zal je starten aan project Diemer Circle op Holland Park waarbij je verantwoordelijk bent voor de gehele organisatie en realisatie. In jouw rol als projectleider maak je een selectie van toeleveranciers en onderaannemers en zorg je dat het project gerealiseerd wordt conform de uitgangspunten van het contract.

Je takenpakket bestaat verder uit:

 • zorgen dat de projecten veilig, tijdig, milieu vriendelijk en volgens contract binnen het gestelde budget worden opgeleverd;
 • het inkopen van materiaal en het selecteren van onderaannemers;
 • zorgdragen voor juiste overdracht bij het opleveren van het project;
 • afstemming tussen alle partijen dat genoemde doelen worden gerealiseerd;
 • het signaleren van nieuwe kansen en het onderhouden van contacten met opdrachtgevers, leveranciers, onderaannemers.

Daarom pas jij bij de functie
Onze medewerkers zijn waarde gedreven en gaan voor het beste resultaat. Met jouw ondernemende karakter en je klant- en resultaatgerichte instelling maak jij het verschil. Je werkt graag samen in een team en durft de verantwoordelijkheid te nemen voor het gehele project.

Deze functie is je op het lijf geschreven als je:

 • beschikt over een afgeronde hbo-opleiding in de richting bouwkunde;
 • enkele jaren ervaring hebt met grote utilitaire of complexe woningbouwprojecten;
 • de principes van LEAN kan toepassen;
 • ervaring hebt met BIM.

Welkom in het team
Als projectleider werk je samen in een projectteam dat bestaat uit meerdere werkvoorbereiders, uitvoerders en een BIM-coördinator. Je standplaats wordt de vestiging Amsterdam en zodra de bouw van start gaat, zal je op het project te werk gaan. Daarnaast werk je nauw samen met de collega’s van de afdelingen calculatie en engineering in Breda.

Bouwen aan jouw carrière bij Sprangers
Sprangers biedt zijn medewerkers een uitdagende werkomgeving met diversiteit in woningbouw- en utiliteitsprojecten. Met ons 222-jarig bestaan hebben wij bewezen dat wij een stevig fundament hebben gelegd om verder te bouwen aan de toekomst. Niet alleen voor onze opdrachtgevers, maar ook voor onze mensen. Dit zorgt ervoor dat wij een stabiele en onafhankelijke werkgever zijn. Je ontvangt een marktconform salaris en we faciliteren vanzelfsprekend in de randvoorwaarden die je nodig hebt om je functie goed uit te kunnen oefenen. Wij geloven in onze langere termijnvisie en daarom bieden wij jou verschillende ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden die bij jou passen.

Zie jij jezelf al bij ons werken?
Biedt deze vacature voor projectleider (bouw) de uitdagingen waar jij naar op zoek bent? Dan zien wij je sollicitatie tegemoet.

Klik op de sollicitatiebutton als je direct wilt solliciteren. Indien je nog vragen hebt over de procedure staat Rianne, onze Corporate Recruiter, je graag te woord.

Wil je meer informatie over hoe het is om bij Sprangers te werken? Bekijk dan de projecten en lees de verhalen van de medewerkers op www.werkenbijsprangers.nl

Wij stellen het op prijs als bedrijven/ bureaus ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun cv’s of diensten aan te bieden. Cv’s die ongevraagd worden aangeboden zien wij als een directe en persoonlijke sollicitatie, algemene voorwaarden die worden meegestuurd verklaren wij nietig.

 

Vragen over werken bij Sprangers ?

Rianne Wolters

Corporate Recruiter

076 - 523 99 00