Sprangers

Timmerman Renovatie- en Onderhoud (Delft)

Timmerman Renovatie- en Onderhoud (Delft) Sprangers https://www.werkenbijsprangers.nl
  • Delft
  • Fulltime
Direct solliciteren

  • Uren per week 40

Deze functie ga jij vervullen

Sprangers is per direct op zoek naar ervaren timmermannen die enthousiast worden van bouwprojecten die nét dat beetje gedurfder zijn. Zijn de kleine nieuwbouw of renovatie- en onderhoudsprojecten jouw ding? En wil jij als zelfstandige timmerman veel verantwoordelijkheid? Lees dan snel verder, want wij zijn per direct op zoek naar jou!

Als timmerman ga je aan de slag bij onze afdeling bouwservice en werk je aan diverse onderhouds -en renovatieprojecten en kleinschalige nieuwbouwprojecten. Het takenpakket is breed: naast het timmerwerk bij een kleinschalige nieuwbouwproject, ben jij ook wel eens bezig met het vervangen van tegels of het oplossen van een lekkage. Je helpt waar het nodig is en je bent het gezicht op de werklocatie voor klanten en/of omwonenden. Als timmerman weet jij immers je vakmanschap overal in te zetten!

Daarom pas jij bij de functie
Onze medewerkers zijn waarde gedreven en gaan voor het beste resultaat. Als timmerman maak jij het verschil als je een flexibele en klantgerichte instelling hebt. Je hebt ervaring in zowel ruwbouw als afbouw en bent representatief.

Deze functie is op je lijf geschreven als je:

  • ervaring hebt met zowel onderhouds- en renovatieprojecten als met nieuwbouwprojecten;
  • een VCA diploma hebt of bent bereid deze te behalen;
  • beschikking over eigen vervoer en hebt een rijbewijs én aanhangwagenbewijs.

Welkom in het team
Als timmerman werk je zelfstandig op diverse projecten voor onze bouwservice. Je hebt veel contact met de uitvoerder en met het projectteam. Dit projectteam bestaat uit een werkvoorbereider, uitvoerder en werkvoorbereider. Je standplaats wordt de vestiging Delft waar er een informele werksfeer heerst.

Bouwen aan jouw carrière bij Sprangers
Sprangers biedt zijn medewerkers een uitdagende werkomgeving met diversiteit in woningbouw- en utiliteitsprojecten. Met ons 223-jarig bestaan hebben wij bewezen dat wij een stevig fundament hebben gelegd om verder te bouwen aan de toekomst. Niet alleen voor onze opdrachtgevers, maar ook voor onze mensen. Dit zorgt ervoor dat wij een stabiele en onafhankelijke werkgever zijn. Je ontvangt een marktconform salaris en we faciliteren vanzelfsprekend in de randvoorwaarden die je nodig hebt om je functie goed uit te kunnen oefenen. Wij geloven in onze langere termijnvisie en daarom bieden wij jou verschillende ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden die bij jou passen.

Zie jij jezelf al bij ons werken?
Biedt deze vacature voor timmerman renovatie- en onderhoud de uitdagingen waar jij naar op zoek bent?  Klik op de sollicitatiebutton als je direct wilt solliciteren.

Indien je nog vragen hebt over de procedure staat Rianne, onze Corporate Recruiter, staat je graag te woord. Wil je meer informatie over hoe het is om bij Sprangers te werken? Lees dan de verhalen van de medewerkers www.werkenbijsprangers.nl

Wij stellen het op prijs als bedrijven/ bureaus ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun cv’s of diensten aan te bieden. Cv’s die ongevraagd worden aangeboden zien wij als een directe en persoonlijke sollicitatie, algemene voorwaarden die worden meegestuurd verklaren wij nietig.

Vragen over werken bij Sprangers ?

Rianne Wolters

Corporate Recruiter

076 - 523 99 00