Sprangers

Uitvoerder Renovatie- en Onderhoud (Delft)

 • Delft
 • Fulltime
Direct solliciteren

 • Opleidingsniveau MBO

Zijn de kleine nieuwbouw of renovatie- en onderhoudsprojecten jouw expertise? Word jij enthousiast van het werken aan meerdere projecten tegelijkertijd en houd jij het hoofd hierbij koel? Knik jij bij deze vragen ‘ja’? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar jou.

Deze functie ga jij vervullen

Als ervaren uitvoerder werk jij aan kleinere nieuwbouw of renovatie-en onderhoudsprojecten voor onze afdeling Bouwservice. Deze projecten hebben een omvang van +/- € 50.000 tot € 5 miljoen. Enkele voorbeelden hiervan zijn: de verbouw van een internationale school, het onderhoud van de radartoren op Schiphol en de bouw van operatiekamers voor diverse ziekenhuizen.

Het is jouw verantwoordelijkheid dat alles op rolletjes verloopt op de bouwplaats. Veiligheid staat hierbij op nummer 1! Samen met de projectleider leg je vast welke materialen en materieel er nodig zijn en zorg je ervoor dat dit tijdig op de bouwplaats aanwezig is.

Je takenpakket bestaat verder uit:

 • bewaken van de tijd, budget, kwaliteit en de veiligheid van het project en stemt dit af met de andere disciplines;
 • het onderhouden van bestaande contacten en doet, indien er een kans is, acquisitie;
 • het maken van werkschema’s voor alle medewerkers en onderaannemers op de bouwplaats;
 • bijhouden van de administratie van meer- en minderwerk, de gebruikte materialen en de uren van de onderaannemers.

 

Daarom pas jij bij de functie

Onze medewerkers zijn waarde gedreven en gaan voor het beste resultaat. Als uitvoerder maak jij het verschil als je een praktische, flexibele en een stressbestendige instelling hebt. Je werkt graag samen in een team en je hebt ervaring in renovatie en onderhoudsprojecten.

Deze functie is op je lijf geschreven als je:

 •  beschikt over een mbo- of hbo-opleiding richting bouwkunde;
 • enkele jaren ervaring hebt als uitvoerder;
 • gewend bent om leiding te geven;
 • ervaring in MS Office en ERP Navison.

 

Welkom in het team

Als uitvoerder werk je samen in een projectteam dat bestaat uit een projectleider en een werkvoorbereider. Uiteraard werk je altijd op de bouwplaats, maar je standplaats wordt de vestiging Delft. Binnen Sprangers heerst er een informele cultuur waar iedereen bereid is om elkaar te helpen. Ondernemerschap wordt gewaardeerd en wij denken graag mee met jou en je ontwikkeling.

 

Bouwen aan jouw carrière bij Sprangers

Sprangers biedt zijn medewerkers een uitdagende werkomgeving met diversiteit in woningbouw- en utiliteitsprojecten. Met ons 222-jarig bestaan hebben wij bewezen dat wij een stevig fundament hebben gelegd om verder te bouwen aan de toekomst. Niet alleen voor onze opdrachtgevers, maar ook voor onze mensen. Dit zorgt ervoor dat wij een stabiele en onafhankelijke werkgever zijn. Je ontvangt een marktconform salaris en we faciliteren vanzelfsprekend in de randvoorwaarden die je nodig hebt om je functie goed uit te kunnen oefenen. Wij geloven in onze langere termijnvisie en daarom bieden wij jou verschillende ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden die bij jou passen.

Zie jij jezelf al bij ons werken?

Biedt deze vacature voor uitvoerder de uitdagingen waar jij naar op zoek bent? Dan zien wij je sollicitatie tegemoet.

Klik op de sollicitatiebutton als je direct wilt solliciteren. Indien je nog vragen hebt over de procedure staat Rianne, onze Corporate Recruiter, je graag te woord. Je kan contact opnemen met haar via: +31 (0) 076-523 99 00 of per mail via vacature@sprangers.nl

Wil je meer informatie over hoe het is om bij Sprangers te werken? Lees dan de verhalen van de medewerkers www.werkenbijsprangers.nl

Wij stellen het op prijs als bedrijven/ bureaus ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun cv’s of diensten aan te bieden. Cv’s die ongevraagd worden aangeboden zien wij als een directe en persoonlijke sollicitatie, algemene voorwaarden die worden meegestuurd verklaren wij nietig.

 

Vragen over werken bij Sprangers ?

Rianne Wolters, Corporate Recruiter
Rianne Wolters

Corporate Recruiter

076 - 523 99 00