Sprangers

Vacature Assistent-Uitvoerder Bouw, Breda

 • Breda
 • Fulltime
Direct solliciteren

 • Opleidingsniveau MBO
 • Uren per week 40 uur
 • Maandsalaris Marktconform
 • Plaatsingsdatum 4 februari 2019

Deze functie ga jij vervullen

Als Assistent-Uitvoerder bij Sprangers draag jij bij aan de realisatie van grote, spraakmakende utilitaire- of woningbouwprojecten. Gaat jouw hart sneller kloppen van een logistiek uitdagend project? Of van het bouwen van grote productiehallen of warehouses? Tevens doorgroeien naar een leidinggevende rol? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar jou!

In de rol van Assistent-Uitvoerder leer jij de fijne kneepjes van het vak in de praktijk en ben je samen met de ervaren uitvoerder verantwoordelijk voor wat er gebeurt op de bouwplaats. Jij hebt contact met de onderaannemers en stuurt de mensen aan op de bouw. Daarnaast zorg jij ervoor dat iedereen op de bouw zich aan alle veiligheids- kwaliteits- en milieueisen houdt, want veiligheid staat immers op nummer 1! Je takenpakket bestaat verder uit:

 • bijwonen van bouwvergaderingen en LEAN planningen;
 • het maken van detailplanningen;
 • bijhouden van meer-en minder werk, de gebruikte materialen en de productie van onderaannemers.

Daarom pas jij bij de functie

Onze medewerkers gaan voor het beste resultaat. Als Assistent-Uitvoerder bouw maak jij het verschil als je een ondernemende, ambitieuze en flexibele instelling hebt. Je bent een echte organisator en werkt graag samen in een team.

Deze functie is je op het lijf geschreven als je:

 • beschikt over een afgeronde mbo- of hbo-opleiding bouwkunde;
 • enige ervaring hebt als assistent-uitvoerder;
 • stressbestendig én een teamspeler bent;
 • goed bent in het maken van planningen met LEAN;
 • kennis hebt van BIM en MS-systemen.

Welkom in het team

Als Assistent-Uitvoerder werk je samen in een projectteam dat bestaat uit een projectleider, één of  meerdere werkvoorbereiders en één of meerdere uitvoerders. Je standplaats wordt de vestiging Breda of Delft, maar je werkt in de praktijk altijd op één van onze projecten. De functie van assistent-uitvoerder is een ideaal vertrekpunt om door te groeien naar een zelfstandige rol als uitvoerder. Heb je die ambitie en heb je de benodigde talenten, dan wordt je met de juiste begeleiding hiervoor klaargestoomd.

Bouwen aan jouw carrière bij Sprangers

Sprangers biedt zijn medewerkers een uitdagende werkomgeving met diversiteit in woningbouw- en utiliteitsprojecten. Met ons 222-jarig bestaan hebben wij bewezen dat wij een stevig fundament hebben gelegd om verder te bouwen aan de toekomst. Niet alleen voor onze opdrachtgevers, maar ook voor onze mensen. Dit zorgt ervoor dat wij een stabiele en onafhankelijke werkgever zijn. Je ontvangt een marktconform salaris en we faciliteren vanzelfsprekend in de randvoorwaarden die je nodig hebt om je functie goed uit te kunnen oefenen. Wij geloven in onze langere termijnvisie en daarom bieden wij jou verschillende ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden die bij jou passen.

Zie jij jezelf al bij ons werken?

Biedt deze vacature voor Assistent-Uitvoerder (Bouw) de uitdagingen waar jij naar op zoek bent? Klik op de sollicitatiebutton als je direct wilt solliciteren. Indien je nog vragen hebt over de procedure staat Rianne, onze HR & Recruitment Officer, je graag te woord. Wil je meer informatie over hoe het is om bij Sprangers te werken? Bekijk dan de projecten en lees de verhalen van de medewerkers op www.werkenbijsprangers.nl

Wij stellen het op prijs als bedrijven/ bureaus ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun cv’s of diensten aan te bieden. Cv’s die ongevraagd worden aangeboden zien wij als een directe en persoonlijke sollicitatie, algemene voorwaarden die worden meegestuurd verklaren wij nietig.

 

Direct solliciteren

Jouw gegevens

Jouw CV

Jouw motivatie

ja

Vragen over werken bij Sprangers ?

Rianne HR & Recruitment Officer Sprangers
Rianne Wolters

HR & Recruitment Officer

076 - 523 99 00