Sprangers

Vacature Uitvoerder Bouw, Breda

 • Breda
 • Fulltime
Direct solliciteren

 • Opleidingsniveau MBO
 • Uren per week 40
 • Maandsalaris Marktconform
 • Plaatsingsdatum 4 februari 2019

Deze functie ga jij vervullen

Als ervaren uitvoerder bouw bij Sprangers draag jij bij aan de realisatie van grote, spraakmakende utilitaire- of woningbouwprojecten. Een voorbeeld hiervan is Forum: een project met een logistieke uitdaging midden in de binnenstad van Rotterdam met een omzet € 47 mln. Gaat jouw hart sneller kloppen van dit project? En wil jij werken bij een van de oudste bouwbedrijven in een zelfstandige functie? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar jou!

In deze functie heb jij de leiding over de uitvoering op het project Forum. Jouw taak is om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes verloopt op de bouw en dat iedereen zich houdt aan alle veiligheids- kwaliteits- en milieueisen. Veiligheid staat immers op nummer 1!

Je takenpakket bestaat verder uit:

 • zorgen voor afgestemde werkschema’s voor op de bouwplaats voor zowel medewerkers als onderaannemers
 • het vaststellen van welke materialen (en welk materieel) er nodig is op de bouw en zorgt dat dit op tijd aanwezig is
 • bijhouden van meer- en minder werk, de gebruikte materialen en de productie van onderaannemers
 • samen met de projectleider kijk jij, zo nu en dan, mee in de werkvoorbereiding

Daarom pas jij bij de functie

Onze medewerkers zijn waarde gedreven en gaan voor het beste resultaat. Als uitvoerder bouw maak jij het verschil als je een ondernemende, flexibele en kostenbewuste instelling hebt. Je durft de verantwoordelijkheid te nemen over de bouwplaats.

Deze functie is je op het lijf geschreven als je:

 • beschikt over een afgeronde mbo- of hbo-opleiding bouwkunde
 • enkele jaren ervaring hebt als hoofd-uitvoerder
 • stressbestendig én een teamplayer bent
 • een expert bent in het maken van planningen met LEAN
 • kennis van BIM en diverse Microsoft Office pakketten

Welkom in het team

Als uitvoerder werk je samen in een projectteam dat bestaat uit een projectleider, meerdere werkvoorbereiders en een vijftal uitvoerders. Je standplaats wordt de vestiging Breda, maar je bent natuurlijk altijd aanwezig op de bouwplaats in de Rotterdam.

Bouwen aan jouw carrière bij Sprangers

Sprangers biedt zijn medewerkers een uitdagende werkomgeving met diversiteit in woningbouw- en utiliteitsprojecten. Met ons 222-jarig bestaan hebben wij bewezen dat wij een stevig fundament hebben gelegd om verder te bouwen aan de toekomst. Niet alleen voor onze opdrachtgevers, maar ook voor onze mensen. Dit zorgt ervoor dat wij een stabiele en onafhankelijke werkgever zijn. Je ontvangt een marktconform salaris en we faciliteren vanzelfsprekend in de randvoorwaarden die je nodig hebt om je functie goed uit te kunnen oefenen. Wij geloven in onze langere termijnvisie en daarom bieden wij jou verschillende ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden die bij jou passen.

Zie jij jezelf al bij ons werken?

Biedt deze vacature voor uitvoerder (Bouw) de uitdagingen waar jij naar op zoek bent? Klik op de sollicitatiebutton als je direct wilt solliciteren. Indien je nog vragen hebt over de procedure staat Rianne, onze HR & Recruitment Officer, je graag te woord. Wil je meer informatie over hoe het is om bij Sprangers te werken? Bekijk dan de projecten en lees de verhalen van de medewerkers op www.werkenbijsprangers.nl

Wij stellen het op prijs als bedrijven/bureaus ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun cv’s of diensten aan te bieden. Cv’s die ongevraagd worden aangeboden zien wij als een directe en persoonlijke sollicitatie, algemene voorwaarden die worden meegestuurd verklaren wij nietig.

Direct solliciteren

Jouw gegevens

Jouw CV

Jouw motivatie

ja

Vragen over werken bij Sprangers ?

Rianne HR & Recruitment Officer Sprangers
Rianne Wolters

HR & Recruitment Officer

076 - 523 99 00