Sprangers

Werkvoorbereider

Werkvoorbereider Sprangers https://www.werkenbijsprangers.nl
  • Amsterdam
  • Fulltime
Direct solliciteren

Deze functie ga jij vervullen

Als ervaren werkvoorbereider speel jij een belangrijke rol bij de realisatie van het project “Jonas”. Een multidisciplinair nieuwbouwproject van € 48 mln. waarbij 273 appartementen, een commerciële plint en een parkeerkelder worden gerealiseerd.

Als werkvoorbereider kom je te werken in een team van experts waar iedereen verantwoordelijk is voor een onderdeel van het project. Jij gaat je richten op de ruwbouw en gaat o.a. bouwkundige constructieve details uitwerken en leveringsschema’s opstellen. Daarnaast controleer je werktekeningen en heb je nauw contact met externe adviseurs, onderaannemers en leveranciers.

Wil je meer informatie over het project “Jonas”? Kijk dan op: https://jonasijburg.nl/

 

Daarom pas jij bij de functie
Onze medewerkers zijn waarde gedreven en gaan voor het beste resultaat. Als werkvoorbereider maak jij het verschil wanneer je een praktische, organisatorisch en klantgerichte instelling hebt. Je werkt graag in teamverband en hebt ervaring met utilitaire projecten.

 Deze functie is op je lijf geschreven wanneer je:

  • beschikt over een mbo- of hbo-opleiding bouwkunde;
  • meerdere jaren ervaring hebt als werkvoorbereider met grote ruwbouw projecten;
  • sterk bent in het analyseren van complexe vraagstukken;
  • kennis- en ervaring hebt met BIM.

 

Welkom in het team
Als werkvoorbereider werk je samen in een projectteam dat bestaat uit een projectleider, een projectleider voorbereiding, drie werkvoorbereiders en een BIM coördinator. Je standplaats wordt de vestiging Amsterdam, maar je zal op de projectlocatie in IJburg werkzaam zijn. Daarnaast werk je nauw samen met je collega’s van de afdelingen calculatie en engineering in Breda.

 

Bouwen aan jouw carrière bij Sprangers
Sprangers biedt zijn medewerkers een uitdagende werkomgeving met diversiteit in woningbouw- en utiliteitsprojecten. Met ons 223-jarig bestaan hebben wij bewezen dat wij een stevig fundament hebben gelegd om verder te bouwen aan de toekomst. Je ontvangt een marktconform salaris en we faciliteren vanzelfsprekend in de randvoorwaarden die je nodig hebt om je functie goed uit te kunnen oefenen. Wij geloven in onze langere termijnvisie en daarom bieden wij jou verschillende ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden die bij jou passen.

 

Zie jij jezelf al bij ons werken?
Biedt deze vacature als werkvoorbereider (Bouw) de uitdaging(en) waar jij naar op zoek bent? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet.

Klik op de sollicitatiebutton als je direct wilt solliciteren. Indien je vragen hebt over de procedure staat Rianne, onze Corporate Recruiter, je graag te woord. Je kan contact opnemen met haar via: +31 (0) 076-523 99 00 of per mail via vacature@sprangers.nl

Wil je meer informatie over hoe het is om bij Sprangers te werken? Bekijk dan de projecten en lees de verhalen van de medewerkers op www.werkenbijsprangers.nl

Wij stellen het op prijs als bedrijven/ bureaus ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun cv’s of diensten aan te bieden. Cv’s die ongevraagd worden aangeboden zien wij als een directe en persoonlijke sollicitatie, algemene voorwaarden die worden meegestuurd verklaren wij nietig.

 

Vragen over werken bij Sprangers ?

Rianne Wolters

Corporate Recruiter

076 - 523 99 00