vacancyDate Zelfstandige allround secretaresse (Breda) - Sprangers
Sprangers

Zelfstandige allround secretaresse (Breda)

 • Breda
 • Fulltime
Direct solliciteren

 • Opleidingsniveau HBO
 • Uren per week 40 uur
 • Plaatsingsdatum 09 June 2019

Deze functie ga jij vervullen

Ben je proactief, hands-on en beheers jij het vak van secretaresse tot in de puntjes? Ben jij degene die ervoor zorgt dat de twee bedrijfsonderdelen Vastgoedontwikkeling en Bedrijfshuisvesting (ILDC) op rolletjes draaien? Lees snel verder want dan zijn wij op zoek naar jou!

Als zelfstandige allround secretaresse ontzorg jij de twee managers van de desbetreffende bedrijfsonderdelen optimaal en ondersteunt ze bij hun werkzaamheden met o.a. agendabeheer, e-mailbeheer en correspondentie. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het ontvangen van gasten, het regelen van vergaderlocaties (zowel intern als extern) en voor het opstellen van notulen. Daarnaast organiseer jij commerciële activiteiten voor relaties en kopers zoals informatieavonden, mijlpaalvieringen van projecten en zakelijke diners. Ook ben je verantwoordelijk voor het beheren van het CRM systeem en het voorbereiden van presentaties.

Je takenpakket bestaat verder uit:

 • Afhandelen van binnenkomende telefoontjes van beide bedrijfsonderdelen (je bent het eerste aanspreekpunt na de telefoniste);
 • Voorbereiden van commerciële en zakelijke brieven;
 • Voorbereiden van presentaties en bijhouden referenties, waaronder projectinformatie, projectfoto’s;
 • Relatiebeheer, beheren CRM-systeem, invoeren en bijhouden verkoopkansen;
 • Voorbereiding nieuwsberichten en projectvermeldingen op social media (in afstemming met marketing en communicatie).

 Daarom pas jij bij de functie

Onze medewerkers zijn waardegedreven en gaan voor het beste resultaat. Als secretaresse maak jij het verschil met jou zelfstandige, resultaatgerichte en een klantgerichte instelling. Jij combineert denken en doen. Doordat je al ervaren bent in het vak ben jij in staat prioriteiten te stellen en structuur aan te brengen.  Je werkt graag samen in een team en durft initiatieven te nemen.

Deze functie is je op het lijf geschreven als je:

 • Hbo-niveau hebt en secretarieel bent opgeleid;
 • je fulltime beschikbaar bent;
 • beschikt over een aantal jaren relevante werkervaring;
 • de Nederlandse en Engelse taal beheerst op een professioneel niveau; 
 • accuraat, proactief en stressbestendig bent;
 • bereid bent om, indien het project of de verkoopkans erom vraagt, ook incidenteel buiten de reguliere tijden hieraan bij te dragen;
 • gemakkelijk contact legt en helder en duidelijk communiceert.

Welkom in het team

Als zelfstandige allround secretaresse ben jij onderdeel van het secretariaat in Breda onder leiding van de officemanager. Daarnaast werk jij nauw samen met de collega’s van Vastgoedontwikkeling en Bedrijfshuisvesting. Daarnaast heb je veel contact met alle andere disciplines binnen Sprangers. Jij valt onder de officemanager en functioneel rapporteer je aan de managers van de Vastgoedontwikkeling en Bedrijfshuisvesting.

Bouwen aan jouw carrière bij Sprangers

Sprangers biedt zijn medewerkers een uitdagende werkomgeving met diversiteit in woningbouw- en utiliteitsprojecten. Met ons 222-jarig bestaan hebben wij bewezen dat wij een stevig fundament hebben gelegd om verder te bouwen aan de toekomst. Niet alleen voor onze opdrachtgevers, maar ook voor onze mensen. Dit zorgt ervoor dat wij een stabiele en onafhankelijke werkgever zijn. Je ontvangt een marktconform salaris en we faciliteren vanzelfsprekend in de randvoorwaarden die je nodig hebt om je functie goed uit te kunnen oefenen. Wij geloven in onze langere termijnvisie en daarom bieden wij jou verschillende ontwikkelmogelijkheden.

Zie jij jezelf al bij ons werken?

Biedt deze vacature de uitdagingen waar jij naar op zoek bent? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet.

Indien je nog vragen hebt over de procedure staat Rianne, onze Corporate Recruiter, je graag te woord. Wil je meer informatie over hoe het is om bij Sprangers te werken? Bekijk dan de projecten en lees de verhalen van de medewerkers op www.werkenbijsprangers.nl

Wij stellen het op prijs als bedrijven/ bureaus ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun cv’s of diensten aan te bieden. Cv’s die ongevraagd worden aangeboden zien wij als een directe en persoonlijke sollicitatie, algemene voorwaarden die worden meegestuurd verklaren wij nietig.

Vragen over werken bij Sprangers ?

Rianne Wolters, Corporate Recruiter
Rianne Wolters

Corporate Recruiter

076 - 523 99 00